incendi montjuic barcelona
Foto: @jenniejwalkerr

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home aquest dimarts a la tarda acusat de provocar un incendi a Montjuïc, a tocar del castell d’aquesta muntanya de Barcelona. Tal com ha avançat ‘El Caso’ i ha confirmat betevé, l’arrest s’ha produït poc després d’originar-se el foc i mentre s’estaven efectuant les tasques d’extinció per part dels Bombers de Barcelona i els de la Generalitat. Les flames han arribat a estendre’s fins al flanc esquerra del castell i han cremat dues hectàrees.

Una desena de dotacions dels Bombers de Barcelona i dos helicòpters han treballat per extingir el foc, que ha cremat dues hectàrees.

El foc ha començat en una zona de matolls

L’incendi ha començat en una zona de matolls de la muntanya de Montjuïc. Ha estat una àrea petita, però ha aixecat una columna de fum que ha fet alertar els veïns de diversos punts de la ciutat. Amb el pas dels minuts, les flames s’han arribat a estendre fins al flanc esquerre del Castell de Montjuïc.

Han passat dos mesos des que es va produir l’últim incendi de vegetació a Barcelona. Va ser el 12 d’abril, al Parc del Guinardó, on es van cremar 1.000 m² de vegetació.