muerte discoteca Brisas

Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi de 19 anys en relació amb l’apunyalament mortal d’un jove davant de la discoteca Brisas, de l’avinguda del Paral·lel, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat betevé. Els fets van passar la matinada de diumenge, 30 d’octubre, quan la policia catalana va rebre un avís sobre un home ferit a les portes del local. Va passar cap a les 6 h i ja no es va poder fer res per salvar-li la vida. Des d’aleshores, els Mossos d’Esquadra han estat mirant d’identificar i localitzar els autors de l’agressió.

La investigació continua oberta i el cas segueix sota secret de les actuacions.

Una discoteca conflictiva que s’ha d’enderrocar

No és la primera vegada que es produeixen episodis violents als entorns d’aquesta discoteca. A principis del mes d’abril una baralla en aquest punt va acabar amb quatre ferits per arma blanca. Dies després, una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana va permetre localitzar armes blanques i drogues dins de la sala i, fins i tot, s’hi va fer una detenció.

Es dona la circumstància que el local on s’ubica la discoteca hauria de ser enderrocat per construir-hi una residència d’estudiants. El pla de millora urbana que ho preveu va tirar endavant en el ple de gener i més tard la Comissió de Govern va rebutjar les al·legacions presentades pels propietaris de la sala. La residència s’aixecarà a la confluència del Paral·lel amb els Jardins de les Tres Xemeneies, una parcel·la ocupada també per una benzinera i un taller mecànic tancat.