Els Mossos d’Esquadra han detingut a Barcelona, al districte de Ciutat Vella, un home de 37 anys que tenia una ordre europea de detenció per suposadament pertànyer a una organització criminal molt perillosa d’Alemanya, dedicada al tràfic de drogues. Segons ha informat la policia catalana, la detenció es va fer el 27 d’octubre i l’home ja ha ingressat a la presó en espera de la seva extradició.

La investigació la va iniciar el Grup de Recerca Activa de Fugitius, quan va tenir coneixement per part de les autoritats alemanyes que la parella de l’investigat es podia trobar a Catalunya. Se’l buscava per estar implicat en transaccions de marihuana i cocaïna, amb les quals hauria aconseguit un gran benefici econòmic.

Complexió física extremadament forta i coneixements d’arts marcials

Finalment, després de diverses indagacions, la policia el va localitzar en uns apartaments de luxe del districte de Ciutat Vella. En la detenció, també hi van participar agents de l’ARRO, per garantir la seguretat durant el dispositiu. El motiu és que hi havia informacions que apuntaven que el fugitiu podia reaccionar de forma molt violenta, que tenia una complexió física extremadament forta i coneixements d’arts marcials. A més, existia la possibilitat que anés armat.

El 27 d’octubre, diversos agents van fer un “seguiment discret” de l’home i, a la tarda, els agents el van detenir sense incidents quan caminava amb la seva parella per Ciutat Vella.