Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla aquest dissabte de matinada, davant de la discoteca Brisas del Caribe, a l’avinguda del Paral·lel, que ha acabat amb quatre ferits, alguns per arma blanca.

Segons ha avançat ElCaso.cat i ha pogut confirmar betevé, un grup d’una quinzena de persones es van barallar amb armes blanques a l’exterior de la discoteca quan passaven pocs minuts de les sis de la matinada de diumenge, 10 d’abril. Una trucada al telèfon d’Emergències 112 va alertar-ne els Mossos d’Esquadra, que van enviar diverses patrulles a la zona. La major part dels participants en la baralla tumultuària es van escapar i no hi ha cap detingut.

Quatre ferits menys greus

Els Mossos d’Esquadra només van poder identificar quatre homes, els que estaven ferits. Els van atendre tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tots amb pronòstic menys greu. Dos dels homes van ser traslladats a l’Hospital Clínic; un, a l’Hospital del Mar i el darrer, a l’Hospital del Sagrat Cor.

Els veïns, cansats de les baralles

Veïns de l’avinguda Paral·lel han explicat a betevé que episodis violents com els d’aquest cap de setmana tenen lloc gairebé cada vegada que obra la discoteca Brisas del Caribe. Segons diuen, els aldarulls comencen a mitjanit i s’allarguen fins les sis de la matinada, l’hora que el club tanca.

Sovint han de trucar a la Guàrdia Urbana, que s’encarrega de separar les bandes que entren en baralles, que s’acaben desplaçant als Jardins de les Tres Xemeneies, que són just al costat de la discoteca. “Veiem taques de sang, navalles, i molts crits, ja no podem més, n’estem farts”, es queixen els veïns. Segons expliquen, és habitual que d’aquests conflictes en surtin persones ferides, que s’enduu la discoteca. Tot plegat, fa “que sigui difícil tenir nits tranquil·les, i que costi molt dormir, tant els caps de setmana com els dies laborables”.

Batlle demana major implicació als responsables dels locals d’oci nocturn

El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, s’ha referit a la baralla de dissabte a la matinada. Ha reconegut que és una situació que preocupa al consistori i ha dit que espera que “no sigui una tendència”. També ha demanat la implicació dels responsables dels locals d’oci nocturn per identificar els autors de successos com aquest.

Discoteca amb antecedents i un mort el 2016

La discoteca Brisas del Caribe ja s’ha vist involucrada en incidents en altres ocasions. El 2016 un jove dominicà va morir d’un tret en aquest local (que en aquell moment tenia un altre nom) a causa d’una baralla.