Platja durant toc de queda

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut un home de 24 anys acusat de violar una noia a la platja, a la Barceloneta, a l’altura de l’Hospital del Mar. Els fets van succeir la nit de dijous a divendres quan un individu va intentar robar el mòbil de la víctima. La noia ho va intentar evitar i es va defensar, però l’agressor va respondre-hi agredint-la físicament i sexualment. L’acusat l’hauria arrossegat fins a la sorra. Allà l’hauria colpejat i li hauria causat diverses ferides.

Segons la Guàrdia Urbana, l’home va fugir quan va detectar la policia, però finalment el van poder detenir després d’una persecució. Ara és a la comissaria dels Mossos d’Esquadra en espera de passar a disposició judicial i està acusat d’almenys dos delictes: d’agressió sexual i de robatori amb violència.

Les darreres detencions per agressió sexual a Barcelona, el 9 de març

Les últimes detencions per agredir sexualment una dona a Barcelona es van produir el 9 de març. Els Mossos van detenir dos homes, de 20 i 23 anys, per presumpta relació amb una agressió sexual de matinada als Jardins de Sant Pau del Camp, a Ciutat Vella. La víctima era una noia que havia sortit d’un local d’oci nocturn.