Can Culleretes vandalitzat

Quan aquest dissabte al matí el gerent de Can Culleretes, el restaurant més antic de la ciutat, ha obert el local s’ha trobat que l’havien tornat a vandalitzar. En aquest cas, les pintades han afectat la persiana del local, que ha aparegut amb un grafit amb unes lletres roses llampants i part de la façana.

El responsable del local ha denunciat aquest acte incívic a través d’una piulada a les xarxes socials per tal d’intentar trobar l’autor d’aquesta pintada: “Busquem la persona responsable”, diu.

Obres i brutícia al carrer

Des de Can Culleretes lamenten també l’estat actual del carrer d’en Quintana. A banda d’unes obres de millora a la vorera, alerten que la neteja de la via pública és insuficient. De fet, aquest matí, a banda de la pintada de la persiana, han trobat restes d’escombraries just davant la porta del local, amb ampolles de vidre, llaunes i diverses deixalles. Tot plegat desmereix la imatge del negoci.

Segon atac vandàlic en poc més de tres mesos

L’emblemàtic Can Culleretes, situat a Ciutat Vella, va ser víctima d’una altra acció vandàlica a finals del 2021. En aquest cas la pintada també va afectar la façana catalogada del local. Aquest restaurant és, actualment, el més antic de Catalunya, el segon d’Espanya i la cuina bressol dels plats típics de Barcelona, motiu pel qual està catalogat.