senyal d'una creu a una farmàcia

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el 13 de març, un home de 59 anys com a presumpte autor de deu robatoris amb violència i intimidació en farmàcies dels districtes de Sarrià – Sant Gervasi, l’Eixample, Horta-Guinardó, i un en grau de temptativa a Terrassa. En total el lladre va robar 9.685 euros.

El modus operandi habitual consistia a amagar-se la cara amb una mascareta o amb la caputxa de la dessuadora que duia. Intimidava les treballadores dels establiments habitualment amb una arma de foc tot i que en dues ocasions també va fer servir armes blanques. Un cop dins de la farmàcia s’enduia les quantitats de diners que trobava de la caixa enregistradora.

Detingut després d’un robatori amb arma de foc simulada

Els Mossos el van detenir a l’estació de Sarrià dels Ferrocarrils de la Generalitat, després d’haver robat 100 euros en una farmàcia d’aquest barri, intimidant la treballadora amb una arma de foc simulada. En el moment de la detenció, al lladre, que acumula fins a 48 antecedents policials, li van trobar prop de 500 euros en efectiu, la pistola semiautomàtica simulada i part de la fulla d’un cúter.