Una agent de la Guàrdia Urbana ha estat detinguda, a petició dels Mossos d’Esquadra, per presumptament encobrir la seva parella en una agressió sexual. Segons ha avançat ‘El Caso’ i ha pogut confirmar betevé, els fets van tenir lloc la nit de dimecres a dijous en una discoteca de l’Eixample, quan la policia local de Barcelona va detenir un home per un presumpte delicte de tocaments.

La parella ha passat a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra expliquen que el detingut presumptament es feia passar per policia per fer tocaments i coaccionar les víctimes. En un primer moment, la Guàrdia Urbana només va detenir l’home i va identificar la dona, però quan el cas va passar a mans de la policia autonòmica, els agents van descobrir que ella era policia i van requerir a la Urbana la detenció de l’agent per presumpta omissió del deure de perseguir delictes com a policia, tracte degradant i usurpació de funcions públiques.

La parella ha passat aquest divendres a disposició judicial. L’Ajuntament de Barcelona ha puntualitzat que en el moment dels fets l’agent estava fora de servei i que, en espera de la resolució del procediment judicial, la Guàrdia Urbana ha obert expedient disciplinari a l’agent.