Un individu de 26 anys ha assaltat dos homes a punta de navalla a l’L2 del metro de Barcelona per intentar robar-los els rellotges que duien de la marca Rolex. Segons ha avançat ‘El Caso’ i ha pogut confirmar betevé, els fets han passat durant la matinada d’aquest dissabte a l’estació de Sagrada Família, mentre l’assaltant anava en direcció al Paral·lel des de Badalona.

El lladre va percebre dins del comboi que dos passatgers portaven un rellotge Rolex d’alta gamma. Seguidament, els va amenaçar amb una navalla, però les víctimes s’hi van resistir. A partir de llavors, hi va haver un forcejament en què un dels usuaris va acabar ferit lleu. Altres passatgers van adonar-se dels fets i van avisar els serveis de TMB. Quan va arribar a l’estació de Sagrada Família, el personal de seguretat de TMB ja l’esperava i el va retenir.

Avisats pels vigilants, també s’hi van desplaçar fins a l’estació agents dels Mossos d’Esquadra. El pispa va ser identificat i detingut pels delictes de robatori amb violència i intimidació, amenaces i lesions lleus, i ha passat a dependències policials.

Més robatoris de rellotges d’alta gamma

No és l’únic intent de robatori d’un rellotge aquesta setmana a Barcelona. Només unes hores abans, un client del restaurant 99 Sushi Bar va ser assaltat amb una arma de foc —no se sap si real o falsa— mentre sopava i li van prendre un rellotge de luxe. Davant la reincidència d’aquests fets, des del 2022 els Mossos d’Esquadra van crear el Grup Titani per donar resposta a l’elevat nombre de robatoris de rellotges d’alta gamma a la ciutat.