Les dues prostitutes d’origen nigerià han estat detingudes per un robatori amb violència i intimidació i per una falta de lesions al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Els fets van passar aquest passat divendres poc després de les 4 de la matinada quan els agents van observar com un grup de dones fugien per la Rambla de Barcelona i eren perseguides per dos homes que les escridassaven.

Quan els Mossos d’Esquadra van poder interceptar les dues dones que corrien Rambla avall, els homes que les perseguien, dos turistes, van manifestar que les dones formaven part d’un grup més nombrós que els havien rodejat a prop del seu hotel i, després d’oferir-los serveis sexuals que ells havien rebutjat, els havien colpejat, agafat pel coll i els havien sostret els diners en metàl·lic que portaven, un total de 1.200 euros i un telèfon mòbil.

Es dóna la circumstància que una de les detingudes tenia sis antecedents anteriors per furts i robatoris amb violència i intimidació. Les detingudes de 30 i 31 anys, passaran a disposició judicial durant les properes hores.