IGNASI CISTERÓ, desnonat "Fa deu anys, La Llave de Oro va comprar aquesta casa i l'endemà em va posar tres pleits perquè me n'anés. En veure que no podrien fer-me fora, van estar sis anys sense agafar-me el lloguer i, finalment, s'han agafat amb un article de la llei de Franco de l'any 1964, de la L.A.U, que encara és vigent, que si es comprometen a construir més pisos dels que hi ha els inquilins han de marxar tal com han vingut".

Tot i que fa un mes la pressió veïnal el va aconseguir aturar, el desnonament s’ha efectuat finalment aquest dimarts al matí de manera pacífica.

La casa modernista té gairebé 100 anys i la va comprar el besavi de l’Ignasi el 1917. La va heredar la mare de l’Ignasi però, per pressió dels seus germans, la va haver de vendre. Quan es va adonar que el seu fill, amb un contracte de lloguer legal, en sortiria perjudicat, va voler desfer l’acord. Des de llavors ha estat, segons l’Ignasi, una autèntica batalla judicial. Finalment les propietaris, la immobiliària Llave de Oro, s’han sortit amb la seva i hi construiran 30 vivendes noves.