Es tracta d’una família amb tres fills menors, d’edats compreses entre els vuit i els 10 anys. Segons un familiar, feia un any que vivien en un dels pisos de l’edifici i fa un mes els van avisar que haurien de marxar. Des de l’Ajuntament de Barcelona s’ha explicat que s’ha negociat amb les propietaris fins l’últim moment i que no s’havia pogut arribar a cap acord. De moment, Serveis Socials els han facilitat el trasllat a una pensió.

Queixes per l’actuació policial dels Mossos

Les protestes han tallat l’avinguda del Paral·lel durant una estona i el carrer del Parlament. El desnonament ha començat a mig matí davant de desenes de manifestants que intentaven evitar-ho. Finalment els Mossos d’Esquadra han carregat per intentar dispersar la concentració i poder entrar al pis.

L’actuació policial ha rebut dures crítiques a la xarxa per part d’entitats com ara Fem Sant Antoni o el Sindicat de Barri del Poble Sec, que han precisat que últimament els Mossos han estat presents en molts dels desnonaments de la zona però que mai havien actuat.