La campanya “Desmilitaritzem l’educació” se sent “menystinguda”. El mes de novembre van entregar cartes a diversos organismes educatius, així com a les administracions. Des de llavors han mantingut reunions amb institucions i representants públics. Però les seves reivindicacions no han servit perquè l’Exèrcit abandoni el Saló de l’Ensenyament, on, a més, triplica l’espai i passa de 36 metres quadrats a 100.

Gairebé 100 entitats, entre sindicats, moviments socials, associacions i organitzacions, formen part de la campanya “Desmilitaritzem l’educació”. Van celebrar que ni la policia ni l’Exèrcit no fossin al darrer Festival de la Infància, però lamenten que no passi el mateix amb el Saló de l’Ensenyament.

El conjunt d’entitats assegura que les administracions han “pecat de debilitat d’acció” a l’hora d’aprovar la Moció 55/11 sobre la desmilitarització de Catalunya, aprovada el 14 de juliol al Parlament de Catalunya. El Saló de l’Ensenyament se celebrarà del 22 al 26 de març al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona.