Una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha permès desmantellar un narcopís al barri del Raval que generava nombroses molèsties veïnals. Aquest dimecres a la tarda es van detenir dues persones acusades d’un delicte contra la salut pública al carrer de Ferlandina.

El pis, l’entresol 3a del número 18, havia estat ocupat feia unes setmanes. Segons fonts municipals, la investigació va començar després de les queixes dels veïns, que van constatar com a dins de l’immoble s’hi venia i consumia droga. El moviment de persones al pis era constant. El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha afirmat al consell de barri del Raval que el pis va ser tornat al propietari aquest mateix dimecres.

Els narcopisos, habituals a Ciutat Vella

Aquest tipus d’operacions conjuntes entre Mossos i Guàrdia Urbana no són un fet aïllat a la ciutat. El darrer dispositiu que va permetre desmantellar un narcopís a Ciutat Vella del qual va tenir coneixement betevé va ser el 9 de novembre al carrer del Carme i es van detenir tres persones.