L’antic restaurant amb forma de vaixell de l’espigó de Bac de Roda ja és història. Aquest diumenge, a l’espai que ocupava l’edifici només en quedaven els ciments. Els treballs per enderrocar aquest singular edifici del litoral barceloní van començar dilluns i amb la seva desaparició s’ha alliberat un espai de 537 m2 a l’espigó.

30 anys de l’edifici amb forma de vaixell

L’enderroc ofereix unes vistes al mar que no es veien des de feia 30 anys, ja que l’estructura es va construir per als Jocs Olímpics de Barcelona 92. Des d’aleshores, l’edifici ubicat entre les platges de la Mar Bella i la Nova Mar Bella havia funcionat com a restaurant. Des del 2019, però, l’establiment estava clausurat i amb el temporal Gloria del gener del 2020 la construcció es va acabar de deteriorar.

Els treballs per enderrocar l’edificació s’han realitzat coincidint amb la finalització de la temporada alta de bany a les platges de Barcelona per minimitzar les molèsties als usuaris. La desaparició d’aquest edifici també forma part de la transformació que es realitzarà a l’últim tram del passeig marítim pendent d’urbanitzar.