La presumpta autora del crim del pantà de Foix va enverinar la seva paralla abans de matar-la. Així ho va explicar presumptament ella mateixa a una altra reclusa de la presó de Wad-Ras, on es troba internada en presó preventiva. Segons ha avançat ‘La Vanguardia’, aquesta altra presa ho va explicar al jutjat del Vendrell que investiga l’assassinat.

Es tracta, segons ‘La Vanguardia’, de la mateixa interna que ja va explicar al jutge que l’agent de la Guàrdia Urbana investigada havia intentat contractar un sicari des de la presó per matar el seu exmarit, amb qui té dues filles. En la seva declaració, també va explicar que va sorprendre la principal sospitosa del cas buscant a internet si es podia saber la causa de la mort d’un cadàver calcinat. El presumpte enverinament es va produir abans de l’assassinat, que segons els informes medicoforenses va ser per estrangulament.

Pel crim del pantà de Foix es troben en presó provisional la qui aleshores era la parella sentimental de la víctima, agent de la Guàrdia Urbana, i el seu company de patrulla. Tots dos estan suspesos de sou i feina. El mort, que també era agent de la policia barcelonina, va aparèixer calcinat al maleter del seu vehicle el mes de maig passat.