JULIETA LARA, organitzadora del festival "Se trata de una estrategia para respaldarnos, porque si se hubiera puesto en un horario, la gente viene sólo para venir a escuchar el concierto, mientras que así han tenido que venir a escuchar nuestro manifiesto, a ver nuestras exposiciones y a estar pendientes todo el rato de si va a venir o no."

Manu Chao ha actuat aquesta tarda a l’assentament de la nau del carrer de Puigcerdà, malgrat que va anul·lar l’actuació de divendres. L’artista ha participat en el Festival d’Art per la Dignitat, que s’ha convocat aquest cap de setmana per donar suport als residents de la nau. Aquest divendres Arcadi Oliveres i Teresa Forcades, impulsors del Procés Constituent, van visitar la nau. Durant tot el cap de setmana hi ha  hagut actuacions musicals.

Els residents volen que l’Ajuntament estudiï la creació d’una cooperativa de reciclatge de deixalles proposada pels que hi viuen a la nau.  La Xarxa de Suport als Assentaments es va reunir la setmana passada amb la Subdelegació del Govern per buscar una solució per als ocupants de la nau. La Subdelegació del Govern va rebutjar les dues peticions que es demanaven perquè diuen que són incompatibles amb la legislació espanyola.

Prop de 90 entitats han signat per donar suport a les peticions que demanen els residents de la nau, com per exemple, crear una cooperativa de ferralla. La nau es desallotjarà entre el 24 i el 31 de juliol.