A la Fira de Santa Llúcia comparteixen parada amb dues petites empreses. Les vendes en aquesta fira i a la resta on tindran presència són molt importants . De fet, volen d’arribar a més fires i punts de venda per augmentar els ingressos i donar oxigen a la cooperativa. De moment, tenen una llista d’espera de 10 persones que volen ser-ne sòcies, però mentre el negoci no creixi, hauran de seguir com ara,  treballant de manters en situació irregular.

“És un procés d’aprenentatge”, explica la presidenta de Diomcoop, Fatou Mbaye, que explica que ja han començat a diversificar el negoci. Per començar treballen per crear una línia de moda amb teixits africans i estil europeu, però a més, també seran a la fira solidària de la plaça de Catalunya, on s’encarregaran del servei de seguretat i oferiran menjar del seu país.

La Fatou, que és llicenciada en màrqueting, està orgullosa de la feina feta. Explica que ara la gent la mira diferent, tot i que segueix venent artesania al carrer. “Hem demostrat que valem més del que la gent es pensava”, diu emocionada al davant de la parada de Santa Llúcia. El seu objectiu és dignificar la situació de molts manters, excompanys seus en situació vulnerable, i poder-los donar una sortida com ells han tingut.