El carrer de Llinars del Vallès està tallat perquè les obres ja han començat. Aqui renovaran el paviment i reordenaran els vials per tal de facilitar la circulació a peu i en cotxe. Se'n canviarà el mobiliari urbà i l'enlluament públic. Aquestes obres també afectaran els carrers d'Òrrius, Estadella i Flix. En total una superfície de prop de 10 mil 500 metres quadrats. Segons el consistori, tenen un pressupost de 1 milió i mig d'euros i finalitzaran d'aquí a nou mesos. S'executaran en cinc fases per tal de minimitzar les molèsties als veïns. Aquestes actuacions se sumen a les obres que van començar fa un mes per la tercera fase de la remodelació del barri. Uns treballs que inclouen la construcció d'aquests dos edificis amb més de 120 habitatges Aquests pisos serviran per reallotjar els afectats per les obres de remodelació de les cases barates del Bon Pastor.

Les obres per remodelar el nucli antic del Bon Pastor s’han iniciat aquesta setmana i estan previstes que finalitzin en nou mesos. Les actuacions inclouen la reordenació dels vials per tal de millorar la mobilitat a peu i en vehicle rodat, l’ordenació de l’estacionament de vehicles, la renovació del paviment, la incorporació d’arbres, també se’n canviarà el mobiliari urbà i l’enllumenat públic.

Les obres s’executaran en cinc fases per tal de minimitzar les molèsties als veïns i tindran un cost total d’1,5 milions d’euros.

Construcció de 121 habitatges de la tercera fase de la remodelació del Bon Pastor

Aquestes actuacions se sumen a la construcció de la tercera fase de la remodelació del barri del Bon Pastor, on l’Ajuntament, a través del Patronat Municipal de l’Habitatge, va iniciar a mitjan juliol les actuacions de construcció de dos edificis amb una inversió total de 15 milions d’euros.

En total, són 121 habitatges que permetran reallotjar la totalitat dels afectats urbanístics d’aquesta tercera fase de remodelació del barri. Els edificis són l’F1, situat al carrer Biosca 15, i l’E2, al carrer Alfarràs, 30-38, amb el passeig Mollerussa, 18-20. La previsió és que les obres finalitzin el juny de 2015.

Mentrestant, el Patronat Municipal de l’Habitatge està treballant per poder donar resposta a una demanda veïnal i iniciar la construcció de l’edifici F2, que tindrà 46 habitatges, i poder així avançar el reallotjament d’afectats de la quarta fase.