Els operaris ja hi treballen des de fa dies. Es tracta de l'skatepark de la Mar Bella que s'està remodelant i ampliant fins als 2.000 metres quadrats, 1.700 més dels que tenia. Ja s'hi intueixen les banyeres i les diferents zones per on els patinadors faran els seus millors trucs. En principi les obres s'enllestiran entre els mesos de gener i febrer. Aquest, però, és només el primer espai d'una sèrie que està rehabilitant l'Ajuntament. "Abans que acabi el 2014 l'Ajuntament preveu també remodelar altres espais com aquest skatepark de la via de Favència, la creació d'un nou emplaçament al districte de les Corts i la instal·lació d'elements patinables com baranes i bancs a les Tres Xemeneies de Montjuïc." Els patinadors valoren positivament l'inici de les obres. Fa temps que reclamaven noves ubicacions on practicar l'esport i també que la Guàrdia Urbana fos més permissiva als espais públics com el MACBA o la plaça de la Universitat. El govern municipal invertirà aproximadament 1.400.000 euros en el total de les obres destinades a aquests esports.

Abans del mes de febrer s’enllestiran les obres d’ampliació de la zona de patinadors de la Mar Bella. Aquesta però no és l’única actuació prevista. La propera obra que començarà s’ubica al Jardí d’Áurea Cuadrado, al districte de les Corts, on es farà una “skate plaça” que incorporarà elements adapatats per a la pràctica esportiva com escales, plataformes o plans inclinats. Si tot va bé, hauria d’estar operativa abans del mes de juny.

A més d’aquestes intervencions, que es duran a terme durant la primera part de 2014, també hi ha obres que tot i que encara no estan planificades, es podrien construir abans de 2015. Entre aquestes hi ha la rehabilitació del parc de patinadors de la via Favència, a Nou Barris, l’elaboració d’un circuit de BMX a l’entorn del Velòdrom d’Horta, i la creació d’espais de petit format a Sant Andreu, la Barceloneta i les Tres Xemeneies de Sants-Montjuïc.