Aquesta tarda s’ha posat la primera pedra del nou centre socioeducatiu de la Fundació Pere Tarrés, situat a la plaça de Vázquez Montalbán, a prop de la rambla del Raval. L’espai es destinarà a l’atenció de menors en risc d’exclusió i preveu atendre fins a 110 infants.

L’objectiu de l’Associació Educativa Integral del Raval, que té tres locals més a la ciutat i fa més de 10 anys que treballa en el sector, és millorar l’educació dels infants i les famílies en aquest barri.

El nou espai, de 239 m2, permetrà augmentar el nombre d’infants que s’atenen i reduir les llistes d’espera en un dels barris de la ciutat on s’ha notat més la crisi econòmica. Al matí està previst que s’hi organitzin activitats per als joves que, de moment, no tenen feina i tampoc no segueixen els estudis. A més, el centre obert infantil acollirà infants de quatre a 11 anys així com joves de 12 a 15. També disposarà d’un despatx, una sala de reunions, una sala per a la intervenció del servei de suport psicosocial i un espai per al treball individualitzat amb joves.