com anar mnac barcelona manifestació 19 gener anc

El MNAC de Barcelona serà aquest dijous l’escenari principal del dia. Aquí es farà la cimera hispanofrancesa entre els presidents espanyol, Pedro Sánchez, i el francès, Emmanuel Macron. A banda, a les portes del museu s’hi ha convocat la manifestació del 19 de gener contra aquesta cimera, convocada per entitats com ANC o Òmnium Cultural. Et detallem com anar al MNAC de Barcelona si participes en la cimera.

MNAC de Barcelona: com anar-hi?

Hi ha diferents alternatives per arribar al MNAC de Barcelona. En transport públic, algunes de les opcions més viables són:

  • L1 o L3 del metro de Barcelona: baixar a l’estació de plaça d’Espanya. Després, caminar per avinguda de la Reina Maria Cristina.
  • FGC: L8, S3, S4, S8, R5, R6 i S9. Després, caminar per avinguda de la Reina Maria Cristina.
  • Autobús: agafar el 55 fins a la parada del Museu Nacional – Museu Etnològic. El bus passa per la plaça de Catalunya, Urquinaona, Sant Antoni, el Poble-sec
  • Autobús: agafar l’H12 fins a la parada de la plaça d’Espanya i després caminar.

Autobusos per anar a la manifestació del 19 de gener a Barcelona

Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha posat al servei de la ciutadania diversos autobusos que sortiran des de diferents punts de Catalunya per participar en la manifestació del 19 de gener a Barcelona. La protesta està convocada on es troben les columnes de Josep Puig i Cadafalch, a la plaça de Carles Buïgas.

Si un ciutadà hi va pel seu compte, té totes les opcions anteriors en transport públic detallades anteriorment per arribar-hi. També s’hi pot anar en cotxe —hi ha molt lloc per estacionar el vehicle privat—, i amb Bicing, amb una parada a l’avinguda de Rius i Taulet amb el carrer de la Guàrdia Urbana i una altra al carrer de Lleida, entre Joaquim Blume i Segons Jocs Mediterranis.