Els cementiris de Barcelona registren, aquests dies, un augment de visitants amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Per això, aquest cap de setmana passat i de l’1 al 3 de novembre s’amplia l’horari d’aquests espais: els cementiris de Montjuïc, el Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, Sarrià, les Corts, Sants i Collserola obren de 8 a 18 h.

TMB reforça el servei de busos

També es millora el transport públic per arribar als cementiris de Montjuïc i Collserola. Es reforça la línia 21 (Paral·lel-el Prat) els dies 27 d’octubre i 1 de novembre i la línia 107, que fa el recorregut per l’interior del cementiri. A més, el dia de Tots Sants es posarà un bus llançadora especial entre la plaça d’Espanya i la Porta de Sant Lluís.

Pel que fa al cementiri de Collserola, es reforcen les línies 102 (plaça d’Eivissa) i 104 (Fabra i Puig) fins al 3 de novembre. El bus 103 (Montcada i Reixac) també ampliarà el servei, però en aquest cas fins al 2 de novembre.

Altres serveis

Entre el 26 d’octubre i el 3 de novembre, els cementiris del Poblenou, les Corts i Sant Andreu tenen punts de venda de flors naturals i seques i altres ornaments. El cementiri de Montjuïc també oferirà aquest servei el primer cap de setmana de novembre. A més, el dia de Tots Sants també obrirà al públic la col·lecció de carrosses fúnebres des de les 9 fins les 14 h.