La celebració de la tercera copa de la Champions del Barça ha començat a les 19 h amb l’arribada de les jugadores a Sant Jaume. Allà les esperaven 2.000 aficionats blaugrana que les han rebut amb crits de “Campiones!”. Tot seguit, s’han fet les recepcions institucionals a la Generalitat i l’Ajuntament.  

A betevé hem seguit en directe tota la festa, amb un programa especial en marxa des de les 19 h. Recupera el minut a minut de la rebuda a les campiones d’Europa. 

20:58
   

Fins aquí el seguiment del minut a minut de la celebració de la tercera Champions del Barça, moltes gràcies per seguir-nos! 

20:49
   

Signen autògrafs i samarretes 

Les campiones ja han sortit de l’Ajuntament de Barcelona i signen autògrafs i samarretes d’alguns dels 2.000 seguidors que han anat a la plaça de Sant Jaume per celebrar la victòria. 

20:41
   

David Escudé: “Han escrit un capítol de la història de l’esport” 

El regidor d’Esports de Barcelona, David Escudé, ha reconegut que és un orgull per a la ciutat i que cal aplaudir-les. “Hem de posar la ciutat a la seva disposició, amplificar la victòria perquè moltes altres nenes juguin a futbol”, ha afirmat.  

Escudé també ha dit que és importantíssim el que han fet perquè han escrit “un capítol de la història de l’esport”. “Som davant d’un dels millors”, ha sentenciat. 

20:29
   

Crits de campiones i aplaudiments

Mentre les jugadores han estat al balcó el públic ha cridat “Campiones, campiones!”. També han rebut tot el suport de l’afició amb molts aplaudiments. 

20:28
   

Jonatan Giráldez: “Moltes gràcies afició, sou els millors” 

L’entrenador, Jonatan Giráldez, ha volgut tenir unes paraules d’agraïment per als seguidors blaugrana, que els ha donat tant en els partits, tant a casa com fora. I ho ha resumit amb un “moltes gràcies afició, sou els millors”.  

El públic li ha respost cantant “el gallego ya llegó”. 

20:23
   

Les campiones han sortit al balcó de l’Ajuntament 

Les futbolistes ja han sortit al balcó de l’Ajuntament per dirigir-se a l’afició i oferir la Champions i la resta de títols a la ciutat de Barcelona. 

20:21
   

Pares i filles en la celebració: “Em sembla brutal” 

El públic que ha anat a la plaça de Sant Jaume és molt familiar. Entre les persones que han anat a donar a la benvinguda a les campiones, hi hem trobat una parella amb les seves dues filles.  

El pare ha reconegut que han vingut per acompanyar-les, però que ell —culer de tota la vida— havia celebrat sempre les victòries de l’equip masculí i que li sembla “brutal” celebrar ara els èxits de l’equip femení amb les seves filles. 

20:18
   

Intercanvi de regals 

Després dels discursos institucionals, al Saló de Cent s’ha fet un intercanvi de regals. L’alcalde, Jaume Collboni, ha regalat a l’equip una il·lustració amb les jugadores com a protagonistes. Al seu torn, el Barça ha regalat a Collboni una samarreta blaugrana amb el seu nom. 

20:15
   

Aplaudiment per la capitana Sandra Paños  

L’entrenador de l’equip, Jonatan Giráldez, ha demanat un fort aplaudiment per una de les quatre capitanes, Sandra Paños, que la temporada vinent no jugarà al Barça. 

20:11
   

Jaume Collboni: “Gràcies per trencar estereotips i barreres” 

L’alcalde ha felicitat les campiones per les quatre copes —Champions, Lliga, Copa de la reina i Supercopa— i els ha agraït “que trenquin estereotips i barreres”.  En el seu discurs, Collboni ha afirmat que aquest equip no només és el millor del món, sinó que ha fet història, i que d’aquí a uns anys seran recordades com ara ho són el Barça de Cruyff o Guardiola. 

També ha volgut fer un reconeixement per les pioneres de la història del futbol femení a Barcelona com Lolita Ortiz,  Belén Serrano o Vicky Losada. 

20:01
   

Recepció al Saló de Cent 

L’alcalde, Jaume Collboni, ja ha rebut les campiones al Saló de Cent. Les jugadores es fan la foto oficial amb la delegació municipal i les quatre copes. 

19:57
   

Les jugadores tornen a creuar la plaça, ara cap a l’Ajuntament de Barcelona 

Després de la recepció a la Generalitat, les campiones blaugrana han travessat la plaça de Sant Jaume cap a l’Ajuntament de Barcelona. Ara les rebrà la recepció municipal encapçalada per l’alcalde, Jaume Collboni. 

19:42
   

La plaça de Sant Jaume vota

En la celebració al balcó de la Generalitat, les jugadores han exhibit sentit de l’humor. Per exemple, han cantat “voti, voti, madridista qui no voti” i han aconseguit que tota la plaça de Sant Jaume saltés. 

19:38
   

Les jugadores canten “olele, olala, ser del Barça és el millor que hi ha” 

Ja al balcó les jugadores han agraït el suport de l’afició. La capitana, Alexia Putellas, ha assegurat que no volien avorrir el públic amb parlaments. Per això, ha donat pas a les seves companyes que han cantat “olele, olala, ser del Barça és el millor que hi ha”. 

19:32
   

Les campiones han sortit al balcó de la Generalitat 

Les futbolistes ja han sortit al balcó de la Generalitat per dirigir-se a l’afició i oferir la Champions a Catalunya. Ha sonat l’himne del Barça que tota l’afició ha cantat i aplaudit amb força. 

19:29
   

Samarreta blaugrana a Aragonès 

El president del Barça, Joan Laporta, la capitana de l’equip, Alexia Putellas, i l’entrenador blaugrana, Jonatan Giráldez, han regalat al president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, una samarreta blaugrana amb el seu nom. 

19:26
   

Alexia Putellas: “Hem fet història” 

La capitana de l’equip Alexia Putellas ha demanat un aplaudiment per a totes les jugadores: “Hem fet història”. També ha tingut unes paraules d’agraïment a l’afició blaugrana pel seu suport. 

Putellas ha celebrat les quatre copes i ha promès “seguir fent història, l’any que ve i totes les temporades”. 

19:20
   

Pere Aragonès: “Heu obert les portes als somnis de totes les nenes” 

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, ha volgut donar en el seu discurs tot el protagonisme a unes “jugadores extraordinàries”. Ha volgut subratllar l’emoció que han transmès a la ciutadania, que va gaudir i patir en el partit, però sobretot l’esperança que han donat a molts infants.  

“Heu demostrat amb esforç, talent, treball equip i perseverança tot és possible”, ha assegurat. També ha assegurat que “heu obert les portes als somnis de totes les nenes”. 

 

19:13
   

Recepció institucional a la Generalitat 

Les futbolistes i la comitiva del FC Barcelona ja han entrat al Palau de la Generalitat, on ja s’han fet la foto de família institucional, i han ofert el trofeu a Catalunya. 

19:12
   

L’alegria es desferma a ritme de “Sweat Caroline” 

La comitiva blaugrana ha travessat la plaça al ritme de la cançó “Sweat Caroline”, que sonava pels altaveus de la plaça. El públic s’ha desfermat amb crits de “campiones” i aplaudiments. 

19:06
   

Arriben les jugadores 

Ha arribat el moment més esperat, les futbolistes ja han arribat a Sant Jaume. Porten les quatre copes que han aconseguit aquesta temporada. L’alegria i la cridòria inunden la plaça. 

19:02
   

Engega el programa especial de betevé 

A partir d’ara, betevé ofereix en directe tota la celebració, amb el senyal institucional i quatre punts de directe per no perdre cap detall de la celebració. 

18:58
   

La prèvia de la celebració, a la plaça de Catalunya 

L’alegria per la victòria de les futbolistes ja es va viure aquest dissabte a la plaça de Catalunya, on els aficionats blaugrana han seguit la final a la pantalla gegant instal·lada per l’Ajuntament. 

Eufòria a la plaça Catalunya per la tercera Champions del Barça

18:51
   

Banderes blaugrana i l’himne del Barça 

L’ambient de festa ja es repira a Sant Jaume. Els aficionats onegen banderes blaugrana, canten l’himne i criden “Barça”. 

celebració Champions Barça plaça Sant Jaume

18:41
   

Doble recepció institucional  

Les jugadores i l’equip tècnic del FC Barcelona femení seran rebuts amb tots els honors en una doble recepció institucional. Primer, al Palau de la Generalitat, on les rebrà el president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès. L’escena es repetirà després a l’altre cantó de la plaça. En aquest cas, l’alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, encapçalarà la recepció, que es farà al Saló de Cent de l’Ajuntament. 

18:31
   

Sant Jaume es vesteix de blaugrana 

La plaça de Sant Jaume ja s’ha tenyit de color blaugrana. Són molts els aficionats que s’hi han aplegat per donar la benvinguda a les campiones d’Europa i celebrar la tercera Champions de l’equip femení del FC Barcelona. 

celebració Champions Barça plaça Sant Jaume

18:27
   

Tot a punt per donar la benvinguda a les futbolistes 

Ja està tot preparat per rebre les futbolistes. A Sant Jaume hi ha les tanques que marquen el passadís perquè les jugadores puguin creuar la plaça a peu.  

18:23
   

“Enhorabona, campiones” 

Al balcó de l’Ajuntament de Barcelona ja llueix una pancarta en què diu “Enhorabona, campiones”. També s’ha col·locat una pancarta similar a la Generalitat amb el missatge “Felicitats, campiones”. 

celebració Champions Barça plaça Sant Jaume

18:14
   

Seguiment de la celebració de la Champions 

Bona tarda! A betevé engeguem una cobertura, minut a minut, de la celebració de la tercera Champions del Barça. Està previst que les campiones d’Europa arribin a partir de les 19 h a la plaça de Sant Jaume, però ja hi ha molts aficionats blaugrana esperant per rebre-les. T’expliquem tot el que passi en aquesta jornada festiva! Gràcies per seguir-nos.