incendi a Montacada i Reixac obliga a interrompre circulació de trens de l'R4, l'R8 i l'R12
Foto: ACN

Un incendi en una nau industrial de Montcada i Reixac ha obligat a interrompre aquest diumenge al matí la circulació de trens i ha deixat sense servei l’R4 de Rodalies entre Cerdanyola del Vallès i Montcada Bifurcació. El foc s’ha declarat en una nau i un solar que hi ha al costat, però les flames també han afectat la vegetació que hi ha a tots dos costats de la via. El foc està controlat i els Bombers de la Generalitat hi treballen amb 13 dotacions. Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla Ferrocat, que ja ha estat desactivada.

Renfe ha gestionat un servei alternatiu per carretera entre les dues estacions afectades, Cerdanyola del Vallès i Montcada Bifurcació.

Crema la vegetació i una desena vehicles afectats

Els bombers han rebut l’avís cap a un quart de dotze i hi han desplaçat una desena de dotacions de bombers. El foc afecta una nau que emmagatzema autocaravanes a prop de la C-58 i hi ha una desena vehicles afectats, entre autocaravanes, caravanes i cotxes.

incendi a Montacada i Reixac obliga a interrompre circulació de trens de l'R4, l'R8 i l'R12
Foto: ACN

Els efectius de bombers ha demanat a Adif que talli la circulació de trens a la zona. De moment, els bombers ja han aconseguit aturar la propagació del foc a la vegetació que cremava a banda i banda de les vies del tren.

Una columna de fum visible des de Barcelona

El foc ha aixecat una gran columna de foc visible des de diferents punts de la ciutat de Barcelona. Diversos usuaris han compartit a les xarxes imatges de l’incendi.