Helicòpter de Salvament Marítim

La desaparició d’un home a la desembocadura del riu Besòs és “possiblement una falsa alarma”. Ho ha afirmat el conseller d’Interior, Miquel Buch, després que un testimoni hagi declarat que li ha semblat que un home havia caigut a l’aigua des d’un espigó mentre feia fotografies del temporal. Aquest avís ha activat un helicòpter de Salvament Marítim, una unitat aquàtica dels Mossos d’Esquadra i una altra dels bombers, que han pentinat la zona per intentar localitzar aquesta persona suposadament desapareguda.

La informació facilitada pel testimoni no ha permès certificar amb exactitud que realment s’hagi produït aquesta desaparició. Finalment, Buch ha obert la possibilitat que finalment es tracti d’una falsa alarma. De fet, als Mossos d’Esquadra encara no els consta cap denúncia per desaparició.

Un cop ha enfosquit, s’ha posat fi a les tasques preventives de recerca. Malgrat no constar denúncia, els treballs es reprendran aquest dimarts a primera hora del matí, alhora que s’intentarà confirmar la declaració del testimoni.