A la loteria del carrer del Concili de Trento, número 195, n’han venut dos dècims, premiats cadascun amb 125.000 euros, mentre que a l’administració Valdés, a la Rambla, van distribuir un sol número a través de terminal. El premi l’han cantat poc després d’1/4 de 12, els nens Nicole Chungara i Youssef Salhi, poc després que en sortís un dels cinquens.

Salou, amb una sèrie, i Calafell, amb cinc dècims, també han tret partit del premi. A molts altres poblacions, com Abrera, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat han venut dècims solts.

A tot l’estat, també hi ha moltes poblacions on han venut algun dels dècims premiats. És el cas de Medina de Campo (Valladolid), València, Pinos Puente (Granada), Sevilla, León, Mèrida, Guadajalara, Santa Cruz de Tenerife i Saragossa.

Quart premi testimonial

El quart premi, el 59444, premiat amb 20.000 per dècim, ha tocat en part a l’administració de l’avinguda Príncep d’Astúries, 32 i la del carrer de Sicília, 226. En aquest últim establiment, la seva propietària no s’havia assabentat que havia venut un número premiat i ha estat BTV, quan hi ha arribat, que li ha comunicat la notícia. “M’ho heu dit vosaltres. No tinc ni idea dels dècims que he venut”, ha explicat durant el matí.