TEODORO BARÓ propietari de l'administració Gato Negro Barcelona "El tema del gat negre es manté. També veiem que la gent ens ha seguit, ens ha buscat i hem fet una campanya com la de l'any passat que era el nostre objectiu." "Som una pinya de l'oficina, ho comprem tots junts, com sempre a última hora." "Se me ha pasado! Pasé el otro día y había tanta gente que pensé, ya pasaré." "Mira no se porque este año creo que me va a tocar. No digo que me vaya a tocar el gordo pero algo me va a tocar."

Baró explica que mantenir l’encant del quiosc on van obrir l’administració l’any 1912 no era cosa fàcil però “els mateixos clients han sabut trobar la manera. Vam posar una il·lustració d’un gat negre a la paret i els compradors van començar a fregar-hi els dècims per veure si els donava sort”.

No és l’únic detall que trobem quan s’entra al local. Del sostre penja la silueta d’un gat metàl·lic: “Molts salten per tocar-lo buscant la sort”, afegeix Baró. Ell és la quarta generació al capdavant de la històrica administració i assegura que el canvi no els ha suposat cap pèrdua de clientela: “La xifra de vendes és igual a la de l’any passat.”