En total els cinquens premis han repartit un milió 32 mil euros a Barcelona. L'administració l'Estel del Poblenou, del carrer de Pujades, ha venut 15 sèries del 03371, i tots els números han anat a parar a aquest bar del carrer de Llull i als seus clients. Aquí s'han repartit 900.000 euros. JOSÉ ANTONIO GARCÍA, responsable de MM Gourmet "He tenido la suerte de comprar un número que ha tocado entre los clientes de aquí del bar. Yo también tengo un décimo y muy contento. Seis mil euros." "Y nada, para tapar algún agujerillo, hacer las compras de navidad y repartir un poco entre la familia." Del mateix número també se n'han venut, a través de terminal en una administració de la plaça d'Universitat. Ben a prop, al carrer de Pelai, la sort ha esquitxat l'administració el Gato Negro. Aquí s'ha repartit una sèrie del 68981, 6.000 euros per dècim que s'han fet esperar. TEO BARÓ, responsable de l'administració Gato Negro de Barcelona "Quan gairebé havíem tirat la tovallola, i ja estàvem tots a punt d'apagar-nos, hem tingut unpetit subidón però estem satisfets." Del 22259, se n'han venut tres series través de terminal a l'administració 99, situada al carrer de Berlín, i una serie més a la 81 del carrer de Girona. I l'altre número que ha deixat diners a la ciutat, ha estat el 19152. Se n'ha venut a l'administració 315, a les Rambles, malgrat que en desconeixen encara la quantitat perquè la venda s'ha fet a través de terminal. MARIA DOLORS ZAFRA, responsable de l'administració de loteria número 317 "No sabem res, quants són, a qui s'ha venut. No sabem res." També se n'ha venut un dècim a l'administració 110, del carrer del Comte d'Urgell.

Els propietaris de l’administració han rebut la notícia de molt bon grat, ja que fa només poc més de 30 dies que van aixecar la persiana, concretament el 14 de novembre. Una parella de veïns del Poblenou, que freqüenten l’M&M Gourmet, s’hi han acostat per celebrar el premi. “Just ens acabem de comprar un cotxe, i aquests diners ens serviran per anar més tranquils”, expliquen. Del mateix número també se n’ha venut un dècim, a través de terminal en una administració de la plaça de la Universitat.

L’Estel del Poblenou, però, no ha estat l’única administració agraciada amb un cinquè premi. La mítica administració Gato Negro, que aquest any ha canviat d’ubicació, també ha venut una sèrie del 68981. I l’administració 81, al carrer de Girona, ha venut una altra sèrie amb el número 22259. En aquest cas, és el primer premi de la loteria de Nadal que reparteixen. Totes dues administracions han repartit 60.000 euros entre els clients.  El número 22259 també s’ha venut a l’administració situada al carrer de Berlín, 99. Segons els propietaris, han repartit 180.000 euros, dividits en 30 dècims.

L’altre número que ha deixat diners a la ciutat ha estat el 19152. És un cinquè que ha estat molt repartit. Se n’ha venut un dècim per terminal a l’administració 110, situada al carrer del Comte d’Urgell. I l’administració 315, situada a la Rambla, 58, ha venut el número però en desconeix encara la quantitat perquè ha estat una venda a través de terminal.