Aquest és el menjador social a Sant Antoni. Funciona des de 2007. L'activitat a la cuina comença cap a la una del migdia. Arriba el menjar i les dues treballadores s'encarreguen de parar la taula i que tot estigui a punt per quan arribin els avis. DECLA ANGELS SABORIT, monitora i dinamitzadora "Cada dia hi vénen a dinar un grup de 30 avis. Alguns són usuaris d'aquest servei des del principi i n'estan força satisfets". Però en aquests menjadors socials l'objectiu no és només resoldre les necessitats alimentàries de la gent gran, sinó també fer companyia a aquestes persones. RICARD GOMÀ, regidor d'Acció Social i Ciutadana "Com aquest, la ciutat ha obert set centres i ha aconseguit estendre aquest servei a tots els districtes de la ciutat. En total, se serveixen 689 àpats diaris". Això ha estat possible perquè s'ha doblat el pressupost destinat a aquest programa. I el compromís és fer-lo créixer encara més i ampliar-lo en 100 places el 2011.

Els nous menjadors, que tenen capacitat per donar servei a 175 persones cada dia, s’han instal·lat als barris de Sarrià – Sant Gervasi, Nou Barris, Les Corts, Horta ‐ Guinardó, Gràcia i Sant Andreu. Els beneficiaris són persones gran que viuen soles i estan en risc d’exclusió social, que tenen una economia molt precària o que viuen en habitatges sense condicions per cuinar.

El servei ‘Àpats en companyia’ està integrat en el Programa d’Acció Social Contra la Pobresa, que lluita per prevenir el risc d’aïllament social i per a mantenir l’autonomia de les persones grans.