Tot i que encara falten més de dos mesos per Nadal, els operaris de l’Ajuntament ja estan instal·lant alguns dels llums que vesteixen els carrers barcelonins durant les festes nadalenques. Al Portal de l’Àngel, per exemple, centenars de persones que feien un volt pel centre o aprofitaven per fer algunes compres miraven encuriosits com els treballadors col·locaven els primers llums.

Barcelona instal·la les llums de Nadal

La plaça de Catalunya, la Gran Via i Aragó estrenaran llums de Nadal aquest 2021

La plaça de Catalunya, la Gran Via i el carrer d’Aragó estrenaran dissenys per als llums de Nadal de Barcelona aquest 2021. Les noves decoracions seguiran una mateixa estètica per remarcar el valor d’aquestes vies com a cor i centre neuràlgic del conjunt de la ciutat. Una iniciativa que vol contribuir a la recuperació del teixit comercial de la ciutat.

El 75 % dels llums de Nadal, subvencionats pel consistori

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Barcelona torna a subvencionar el 75 % de l’enllumenat nadalenc dels eixos comercials de la ciutat. L’objectiu del consistori és continuar donant suport al comerç de proximitat, que encara no s’ha recuperat del tancament dels negocis durant els mesos més durs de la pandèmia i de la davallada de les vendes.