Gran Recapte 2022 Banc Aliments

(ACN-Redacció) El Banc dels Aliments treballa a ple rendiment perquè el Gran Recapte 2022 arribi a les xifres de l’any passat malgrat la pujada de preus. En un primer balanç fet per l’entitat aquest dissabte calculen que podran recaptar prop de 5 milions d’euros, l’objectiu que s’han marcat i que superaria el recull de 2021. El balanç final es donarà a conèixer en els propers dies, ja que la campanya durarà fins el 6 de desembre.

200 voluntaris classifiquen les donacions del Gran Recapte

Al centre de la Zona Franca s’hi han agrupat durant la tarda unes 200 persones de diferents edats, que treballen per separar i classificar els diferents productes bàsics de menjar, destinats posteriorment a cobrir les necessitats de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Esperen començar a repartir-los a partir d’aquest dilluns.

Els Bancs dels Aliments col·laboren amb una xarxa de 650 entitats socials que atenen a 241 mil persones a Catalunya. Per als que no hagin pogut col·laborar i vulgui aportar aliments, la campanya de donació continuarà activa fins al 25 desembre a través de la web www.granrecapte.com.