Membres de l’Ateneu Popular de Sarrià han denunciat un nou atac feixista al seu local, la tercera agressió que han patit aquests últims mesos. El centre, ocupat per joves del districte de Sarrià – Sant Gervasi, s’ha despertat ple de pintades amb simbologia nazi i falangista, com ara el número 88 o l’escut de jou i les fletxes. Els assaltants també han fet pintades a favor de la unitat d’Espanya, i han destrossat part del mobiliari. Membres de l’ateneu ho han denunciat a través de les xarxes socials.

Els fets han passat aquest divendres. Els membres del col·lectiu que ho han denunciat asseguren que els assaltants van accedir el recinte saltant pel pati posterior, i un cop allà van trencar una finestra per accedir a l’interior de l’Ateneu Popular de Sarrià.

A través del seu compte de Twitter l’Associació de Veïns de Sarrià ha condemnat sense pal·liatius l’atac, que qualifiquen de salvatjada. També ha exigit a les autoritats que treballin per evitar nous incidents i detenir els culpables, perquè,  afegeixen, el veïnat del barri no es mereix episodis de violència gratuïta.