JAVI LÓPEZ, primer secretari de la JSC "Van entrar tres persones increpant, insultant que va acabar en agressió precedit de proclames independentistes. El feixisme és feixisme vingui d'on vingui" "alguns dels crits que hi havia eren fora de Catalunya aneu a la vostra estimada espanya. Això es fa una mica incompatible amb algunes insinuacions dels últims dies". JAVI LÓPEZ, primer secretari de la JSC "Un grup de feixistes amb estètica skin van entrar al local, van acabar agredint-los, insultant-los, i això també és símptoma o fruit del clima que tenim ara per ara al nostre país." ALEJANDRO LÓPEZ, JSC de les Cort "Pintes de skin, provocant, insultant, dient 'Socialistas de mierda, iros del país' i coses per l'estil. Són coses que es posen malament, i al final entre provocació i provocació un es defensa i acabes malament."

El PSC ja ha denunciat els fets davant dels Mossos d’Esquadra. En aquesta nota, el partit denuncia que “diversos membres de la JSC han estat increpats i agredits físicament per un grup de persones que cridaven consignes a favor de la independència” i reclama a la resta de formacions polítiques i institucions que “prenguin les mesures necessàries per tal de frenar l’ambient de crispació i divisió que s’està generant al país”.

En una conversa telefònica amb BTV, el presumpte agredit, Alejandro López, ha assegurat que tot i haver reproduït en castellà els improperis rebuts, els joves el van increpar en català, amb frases com: “Xarnegos, marxeu del país”. També diu que va sentir com cridaven “Visca Catalunya lliure”.