CARLES MUNDÓ, conseller de Justícia "Els Mossos d'Esquadra, amb mitjans tècnics, han estat revisant totes les dependències de la conselleria en els despatxos de la setena planta i ens han confirmat que no han trobat res estrany. Som ben conscients que cal adoptar les mesures de seguretat necessàries amb la informació sensible i, sens dubte, tota aquella informació que pot ser sensible està protegida per totes les mesures de seguretat que requereix cada informació."

Tot apunta que l’assaltant hauria entrat per una finestra de la setena planta, on hi ha el despatx del conseller de Justícia, Carles Mundó, i va forçar calaixos on hi havia diners. Com que no se’ls va endur, tot fa pensar que la intenció no era robar. Els Mossos d’Esquadra continuen investigant els fets i no descarten cap hipòtesi.

A aquest misteriós assalt, s’hi suma un fet més. Cap a la una del migdia de diumenge, quan els Mossos d’Esquadra ja s’havien fet càrrec de la investigació, un home es va presentar al Departament, es va identificar com a membre de la Policia Nacional i va interessar-se pel que havia passat aquella nit. Aleshores, la notícia de l’assalt, que va fer pública el diari ‘ARA’, encara no havia transcendit.