Malgrat que el propietari del local, va oferir a l’Ajuntament que el comprés, actualment l’immoble continua sent propietat d’un particular, que seria qui ha llogat els operaris per netejar-lo. Segons el col·lectiu del Banc Expropiat, la neteja s’està fent perquè un nou propietari ha comprat el local.

Els operaris han obert les plaques metàl·liques a primera hora del matí per buidar-lo i sanejar totes les instal·lacions per tal que els serveis com l’electricitat i l’aigua estiguin en bones condicions. Segons han explicat a BTV alguns dels operaris, formen part d’una empresa que es dedica al buidatge d’immobles i preveuen netejar-lo durant almenys un parell de dies perquè el local és molt gran. Diuen que hi han trobat de tot: roba, llibres, cadires, coixins, etc. Algunes coses les reciclaran i d’altres les destinaran a la beneficència.

Fa gairebé dos mesos que el local del Banc Expropiat no s’obria. L’últim episodi va ser a finals de novembre quan els Mossos d’Esquadra van desallotjar un activista que s’hi havia quedat a dins. La notícia es va fer pública a través de la publicació d’un vídeo del col·lectiu del Banc Expropiat en què anunciaven que des de l’ocupació del diumenge 27 de novembre hi havia una persona a l’interior.