Un any més, els joves d'Iniciativa per Catalunya Verds han presentat la campanya per la joguina responsable, no sexista, no bèl·lica i solidària. La campanya continuarà aquests dies en diversos centres comercials de pobles i ciutats. La campanya s'ha iniciat aquest matí amb una xocolatada en ple centre de Barcelona. S'han repartit entre els vianants una postal en què reivindiquen les joguines no sexistes i han explicat la importància d'educar els més petits en valors de solidaritat i igualtat. JANET SANZ, coordinadora nacional de Joves d'Esquerra Verda "Volem una educació en igualtat de condicions i d'oportunitats per tothom siguin homes o dones i per tant, aquest tipus de joguines han de fomentar aquesta igualtat i aquesta coeducació en l'àmbit educatiu, que per nosaltres, és prioritari". Són les joguines recol·lectades, de moment, en la campanya 'Cap nen sense joguina', organitzada per Ràdio Barcelona. N'és la quaranta-quatre edició i faran que uns 8mil nens i nenes somriguin el matí de Reis. Fins dijous a la 1 de la matinada, qui ho vulgui pot acostar-se fins aquesta carpa del carrer de Casp i posar el seu granet de sorra amb els nens més necessitats. MIQUEL SOLER, coordinador de la campanya Cap Nen sense joguina "Cada vegada, sobretot amb la cris actual, hi ha més peticions. Hi ha més necessitat de persones que tots els seus recursos els han d'adreçar aquelles coses essencials i elements com les joguines, com totes aquelles coses que abans eren més fàcils d'obtenir, doncs ara són necessàries. Per això campanyes com aquestes són importants".

Uns 8.000 nens i nenes somriuran el matí de Reis gràcies a la campanya “Cap nen sense joguina” que com cada any organitzen Ràdio Barcelona – Cadena Ser, el Casino de l’Aliança del Poblenou, el Corte Inglés i l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta campanya solidària arriba a la 44a edició amb l’objectiu de recollir el major nombre de joguines per donar resposta a tots els col·lectius i entitats que enguany s’hi han apuntat. Fins dijous a la una de la matinada, qui ho vulgui pot acostar-se fins a la carpa del carrer de Casp, núm. 6, i posar-hi el seu granet de sorra.

Joguines no sexistes

Els Joves d’Esquerra Verda han presentat un any més una campanya que promou “la joguina responsable, no sexista, no bèl·lica i solidària. La iniciativa s’ha iniciat aquest matí amb una xocolatada en ple centre comercial de Barcelona, al l’avinguda del Portal de l’Àngel. Els promotors han repartit entre els vianants una postal en què reivindiquen les joguines no sexistes i han explicat la importància d’educar els més petits en valors de solidaritat i igualtat.