sortida Arrels sense llar natura

A Barcelona hi viuen més d’un miler de persones sense llar, que estan immerses en una rutina centrada, principalment, a sobreviure i en la qual l’oci no té espai. Per aquest motiu, Arrels Fundació organitza anualment una sortida de diversos dies perquè aquestes persones puguin gaudir d’unes vacances a l’estiu fora de la ciutat i envoltades de natura i companyia.

L’entitat ha explicat a betevé que enguany és la primera vegada que es veuen forçats a demanar una empenta econòmica a causa de l’augment general de preus, al qual els costarà fer front. Per això, han obert una campanya de micromecenatge a la Fundació Migranodearena i així tothom que ho vulgui hi col·labori.

Gairebé 2.800 euros recaptats fins ara

El cost total de la sortida és de 9.860 euros. Això inclou el lloguer de la casa, els àpats i els desplaçaments en autobús. De moment, han recaptat 2.779 euros gràcies a 65 donacions i la campanya continuarà oberta 20 dies.

Durant quatre dies del mes de juliol una seixantena de persones que s’han apuntat a la iniciativa podran gaudir d’un bany a la piscina, jugar a jocs de taula, descansar, fer caminades per la natura i, fins i tot, participar en un concurs de ball.

Les persones sense llar, voluntàries i professionals d’Arrels faran activitats conjuntes per enfortir vincles entre elles i promoure la socialització. A més, les tasques domèstiques i de cura de l’espai també es repartiran, de manera que permetrà treballar hàbits i corresponsabilitat.