La Xarxa Catalana contra la Discriminació i els Delictes d’Odi, en col·laboració amb un ampli nombre d’entitats LGTBIQ+ de Catalunya, entre les quals l’Observatori contra l’Homofòbia, Gais Positius, Acathi, l’Espai LGTBI Girona i L’HOrgull, realitzen una campanya amb el suport de TMB per reconèixer, d’una banda, la feina d’activistes i personalitats de l’àmbit del tercer sector d’acció social que representen els col·lectius que diàriament defensen la igualtat i la defensa dels drets de les persones LGTBIQ+ i, de l’altra, incentivar la visibilitat de persones referents catalanes.

Sota el lema “Reivindica’t #AmbOrgull”, la campanya vol donar suport a aquesta causa comuna i defensar-la de l’auge del discurs d’extrema dreta que pretén posar en dubte els drets adquirits.

Del 10 al 17 de juliol al metro de Barcelona

La campanya ja és visible des d’aquest dimarts a tres estacions del metro de Barcelona i es podrà veure fins al 17 de juliol. Els protagonistes de les fotografies són persones anònimes que treballen diàriament per donar suport al col·lectiu LGTBI. Les seves cares es podran veure en 18 pantalles digitals de l’estació d’Universitat, en sis al metro de Diagonal i en una pantalla que oferirà una experiència visual immersiva a l’estació de d’Espanya.