Amb l'habitual tall de cinta, la ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, i el conseller, Francesc Baltasar, han donat per inaugurada la catorzena edició del Barcelona Meeting Point. Amb un total de 200 expositors, el saló immobiliari es proposa ajudar a trobar una casa a tothom qui vulgui. Iniciatives com el busca-point tenen l'objectiu de facilitar-nos la feina. Es tracta d'una base de dades que mostra a l'usuari les millors ofertes en habitatges. I és que, segons el sector immobiliari, ara és el millor moment per comprar. Sobretot abans de l'1 de gener, quan desapareixeran les desgravacions fiscals per l'adquisicó de pisos. Tot i les recomanacions, els clients no ho tenen gens clar. El fet que Barcelona no s'hagi beneficiat gaire de la baixada de preus, fa que els clients no s'acabin de decidir a l'hora de comprar. A més d'ofertes immobiliàries, aquest any el saló acull més d'una vintena de parcs científics i tecnològics de tot Espanya que intentaran trobar nous emplaçaments per a les seves empreses.

El president del saló, Enric Lacalle, augura un bon futur pel Meeting Point. Creu que es mantindrà el nombre de visites de l’any passat (prop de 15.000 professionals).

La Ministra de Vivenda, Beatriz Corredor, s’ha encarregat d’inaugurar el saló i ha assegurat que el mercat immobiliari es troba en “el bon camí” per encarar la recuperació. També ha declarat que ja fa mesos que detecta “senacions positives” sobre la situació del mercat.

El Barcelona Meeting Point es celebra al palau número 8 del recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona i s’allargarà fins el 24 d’octubre.