En l’operació antidroga van detenir tres mossos. Són un sargent, un subinspector i un agent. El jutge ha decretat presó sense fiança pel subsinepctor dels mossos, mentre que l’agent i el sargent han quedat en llibertat sota fiança.
Tots estan expedientats i suspesos cautelarment de les seves funcions.

En total, 10 dels acusats han estat condemnats a presó incondicional. Cinc processats han quedat en llibertat sota fiança d’ entre 6.000 i 50.000 euros. El jutge ha decretat llibertat amb càrrecs per als altres dos imputats. La investigació va comportar 23 registres a Barcelona i l’Àrea Metropolitana.

Segons fonts judicials, en el cas hi hauria implicat un empresari. A casa seva, la policia va trobar 400.000 euros en efectiu. En un altre dels registres, els agents van localitzar tres quilos de cocaïna. El suposat traficant va assegurar davant el jutge que eren per consum propi, ja que segons ell, consumia 12 grams al dia.

També s’ha arrestat algun confident de la policia. Durant la seva declaració, va assegurar que facilitava informació a la policia a canvi de drogues i algun favor, segons han explicat fonts properes al cas.

El cas continua sota secret de sumari.