Diversos col·lectius han aprofitat el ressò mediàtic i internacional que té el congrés de telefonia mòbil per sortir al carrer i protestar. La majoria d’actes s’han fet a les portes del recinte de la Fira de Barcelona a l’Hospitalet. La plataforma Stop Pujades Transport ha començat el dia aturant el servei de metro de la Línia 3 durant 15 minuts. També han parat el servei a la línia dels Ferrocarrils de la Generalitat que connecta la plaça d’Espanya amb la ciutat veïna. Les accions de protesta s’han desplaçat després a l’entrada del MWC. Stop Pujades Transport ha anunciat, però, que aquesta mateixa tarda n’hi haurà més: una altra aturada en el transport públic a 55 estacions a partir de les 19 hores. A les protestes s’ha adherit la FAVB, que ha denunciat que “hi ha dues Barcelones”, la que es ven al món com una ciutat intel·ligent i la real, que surt al carrer a protestar. També el diputat de la CUP, David Fernández, s’ha deixat veure a l’entrada del congrés i ha donat suport als col·lectius.

Com cada any, els treballadors de Telefónica Movistar han fet visible la seva protesta i han denunciat la precarietat laboral i els acomiadaments, que s’han fet en els últims anys. Els manifestants han lluït pancartes amb les personalitats que han ocupat càrrecs amb sous milionaris al consell d’administració.

La plataforma Bombers Indignats ha denunciat, per la seva banda, que es necessiten més efectius a Catalunya. Diuen que actualment hi ha un bomber per cada 1.500 habitants, quan hauria de ser un per cada 1.000.