Ha començat el primer judici a què s’enfronten Fèlix Millet i Jordi Montull per presumptes delictes comesos mentre van ser al capdavant del Palau de la Música, però no ho ha pogut fer amb les declaracions d’un i altre perquè la jutgessa, que ha decidit no continuar la vista oral a les tardes, ha preferit mantenir tots dos interrogatoris el mateix dia, cosa que avui ja ha vist que resultaria impossible. A Millet ia Montull se’ls jutja, concretament, pel cas de l’hotel que s’havia de construir al costat de la institució, una operació amb la qual suposadament es van enriquir il·lícitament.

Tant a Bragado com a l’exgerent d’Urbanisme Ramon Massaguer, se’ls considera còmplices d’un engany que suposadament va permetre, d’una banda, la requalificació de la finca per tal de fer possible la construcció d’un hotel, i, de l’altra, l’apropiació per part de Millet i Montull de sumes milionàries procedents d’Olivia Hotels, a qui s’havia acordat cedir la titularitat de l’immoble sense fer-ho públic.

Molta gent, sobretot periodistes, s’han aplegat a les escales del Palau de Justícia, al passeig de Lluís Companys, per rebre els inculpats quan han acudit al judici acompanyats dels seus advocats. Ho han fet a un pas molt tranquil i sense respondre les preguntes de la premsa. El primer a ser interrogat serà Millet, finalment demà. És la primera vegada que l’expresident del Palau de la Música s’asseu al banc dels acusats.