Els números 25296 i 88509, un quart i cinquè premi de la Loteria de Nadal 2022, s’han venut parcialment en una administració de loteria número 336, ubicada al centre comercial de Les Arenes, han venut una sèrie de 10 dècims. Els treballadors no han amagat la seva eufòria i ho han celebrat a ritme de bachata, globus, cava i, fins i tot, coets de confeti.

També han penjat el números premiats a l’administració per exhibir amb orgull la bona notícia.

Una festa a dins de l’administració

El Víctor Fernández és el responsable d’aquesta administració, fa classes de bachata i ha trucat els professors perquè hi facin una classe magistral. Tots els treballadors de l’administració s’han animat a fer uns passos de ball i s’ha muntat una autèntica festa de celebració.

També han decorat amb globus tota l’administració i han empaperat l’espai amb cartells amb els dos números afortunats. Tampoc no ha faltat un dels clàssics en qualsevol celebració d’un premi de la Loteria de Nadal, el cava i el brindis.

Una administració viral i experta a repartir sort

Es tracta d’una administració que va obrir el 2013 al centre comercial i són gairebé experts, diuen, en repartir sort. Per tant, haver estat protagonistes de dos premis, el quart i el cinquè en un mateix sorteig, no els ha sorprès tant. L’any passat van vendre el segon premi del sorteig del Nen.

El seu negoci, a més, es va fer viral l’any passat perquè un dels números que tenien a la venda, el 87884, va ser un dels més cercats. Van rebre centenars de trucades preguntant per aquest dècim, sobretot des de Fuente Obejuna, a Còrdova, on un veí va decidir regalar de manera anònima dècims amb aquest número entre els seus habitants. Un gest inspirat en l’anunci de la loteria de Nadal del 2021.

El primer premi esquitxa el passeig de la Zona Franca

La grossa de la Loteria de Nadal 2022 ha somrigut Barcelona. Una administració del passeig de la Zona Franca, 244, a la Marina de Port, ha venut tres dècims del número 05490, el primer premi. Es tracta d’un estanc històric, que data del 1973.

Els responsables d’aquest punt de venda han rebut la notícia amb molta alegria i emoció: “Esperem que els afortunats siguin del barri”.