Els senyals de trànsit i l'enllumenat d'aquesta cruïlla eren suposadament les dianes dels seus balins. El vespre del 9 de març, però, van impactar en un altre objectiu: un vigilant de l'àrea d'aparcament que treballava a la zona. Li van disparar un balí a la part posterior del cap. El projectil li van haver d'extreure a l'hospital, on li van posar quatre punts de sutura. Quan la Guàrdia Urbana va inspeccionar el lloc dels fets, va trobar els impactes en els semàfors i fanals, una prova per arribar als presumptes franctiradors. L'estudi d'aquests impactes en el mobiliari urbà va permetre a la Guàrdia Urbana reconstruir les possibles trajectòries dels trets, i d'aquesta manera esbrinar des de quin habitatge s'estava disparant. Quan es va localitzar el presumpte autor del tret i els altres quatre joves implicats, se'ls va intervenir una escopeta d'aire comprimit amb mira telescòpica, dues pistoles també de balins i munició per a aquestes armes. A tots cinc se'ls investiga per un delicte de lesions greus i un altre de danys en el mobiliari urbà per valor d'uns 2.000 euros.

L’agressió es va produir el dia 9 de març, quan la víctima estava treballant a la cantonada dels carrers de Sardenya i Ali Bei, a l’Eixample, i va rebre l’impacte d’un projectil de plom al cap. Els serveis d’emergències el van traslladar a l’Hospital del Mar, on li van extreure la bala i li van posar punts de sutura.

Al lloc dels fets, els agents de la Guàrdia Urbana hi van detectar diversos impactes per trets al mobiliari urbà i en edificis de la zona, uns danys valorats en uns 2.000 euros.

Aquests impactes, sumats a la declaració de la víctima i a la col·laboració dels veïns, van permetre a la Guàrdia Urbana reconstruir els fets. D’aquesta manera, van localitzar el lloc des d’on s’hauria disparat i als presumptes responsables.

Segons la informació policial, durant l’operació, els agents també van trobar una escopeta d’aire comprimit amb mira telescòpica de gran precisió, dues pistoles d’aire comprimit i munició especial blindada per aquestes armes.