Aida Gascon, directora d'AnimNaturalis d'Espanya "Hi ha altres països com França o Àustria que ja han il·legalitzat les granges, però a Espanya hi ha un buit legal i aquesta indústria té aquí, i sobretot a Galícia, un gran negoci". "Sí que és veritat que la gent cada vegada està més consciencia del que hi ha darrere la confecció d'un abric de pell. Veiem que cada vegada la gent pren més consciència".

Enguany l’emplaçament que han triat per a la protesta és la cruïlla de la Gran Via de les Corts Catalanes, amb el passeig de Gràcia, una de les zones més comercials de Barcelona. Entre el grup de persones que s’hi han despullat, una mare i una filla, que s’han sumat a la performance per denunciar la gran quantitat d’animals que es fan servir per confeccionar un únic abric de pell.

A banda de sensibilitzar la ciutadania, l’organització també demana que es reguli la indústria amb lleis que garanteixin la protecció dels animals. Des d’AnimaNaturalis denuncien que malgrat que cada vegada hi ha més consciència per part de la ciutadania, a Europa encara sacrifiquen 32 milions d’animals per després comercialitzar la seva pell.  En aquest aspecte l’estat espanyol encara està molt anys llum de països com França o Àustria, que ja han il·legalitzat les granges.”A Espanya hi ha un buit legal i la patronal d’aquestes indústries, té muntat un gran negoci aquí, però sobretot a Galícia” conclou Aída Gascon, directora d’AnimaNaturalis a Espanya.