Tres anys després dels fets, el jutge ha dictat sentència. 18 anys i mig de presó per a l'inductor del crim de Santaló, Manuel Moreno, i 24 i mig per al sicari, Jorge Andrés Madrid, l'autor material de l'assassinat. L'Audiència considera demostrat que Moreno va ser el cervell de l'operació criminal que va acabar amb la mort de l'executiu, Félix Martínez Touriño, el 9 de febrer de 2009, quan es va assabentar que pretenia fer-lo fora de la feina. La sentència s'apropa a la petició de la fiscalia que demanava 20 anys de presó per a l'inductor del crim i 25 per al sicari. A més es condemnen a 13 i 16 anys de presó els dos cooperadors. L'Audiència considera que sense la seva col·laboració el crim no s'hauria pogut efectuar. En canvi, s'ha absolt la germana de l'inductor de la mort ja que no hi ha proves que en conegués les intencions criminals. Entre els quatre acusats hauran de pagar una indemnització de 600.000 euros als familiars de la víctima.

Els quatre acusats hauran de pagar una indemnització total de 600.000 euros, que es repartiran entre els familiars de la víctima, Félix Martínez Touriño. L’Audiència també els imposa la prohibició d’apropar-se i/o comunicar-se amb els familiars de la víctima.

La sentència del jutge arriba després que el jurat popular va emetre el veredicte, en què considerava provat que Manuel Moreno va encarregar la mort de Félix Martínez Touriño, llavors el seu cap al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. També va declarar culpable Jorge Andrés Madrid, a qui Moreno va contractar per matar Touriño. L’assassinat es va cometre al carrer de Santaló el 9 de febrer de 2009.