La Generalitat ha posat en marxa el web www.participa2014.cat, un espai en què es donen informacions pràctiques sobre el procés participatiu. En la consulta podran votar tots els catalans majors de 16 anys, residents a Catalunya o a l’exterior; per fer-ho hauran de presentar el DNI en què consti el veïnatge d’un municipi català o bé s’hagin inscrit prèviament al registre de catalans a l’exterior.

També hi poden participar els majors de 16 anys que siguin nascuts a altres països de la Unió Europea o inclosos en l’espai econòmic europeu que puguin acreditar residència a Catalunya. També els nacionals de tercers estats, que hauran de presentar el passaport acompanyat de la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent.

En el web també es pot descarregar la butlleta amb les dues preguntes (“Vol que Catalunya esdevingui un estat? En cas afirmatiu, vol que aquest estat sigui independent?”) en català i en castellà. També inclou l’espot que crida a la participació el 9-N i demana voluntaris per poder-lo fer efectiu.