Valents ja ha donat el tret de sortida cap a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona. La líder i candidata de la formació, Eva Parera, ha presentat aquest dimarts a la tarda el projecte de la formació política per “reconstruir Barcelona”. Des del Centre de Cultura Francesca Bonnemaison, Parera i altres representants dels 10 districtes de la ciutat han exposat “un primer esbós del programa de govern” amb què volen arribar a l’alcaldia i desbancar el que anomenen “tripartit de la misèria” de BComú, el PSC i ERC.

Al final, o tenim aquest tripartit de la misèria o afrontem la realitat, diem prou i treballem per a una gent que ja no reconeix Barcelona”
Eva Parera, candidata de Valents a l’alcaldia

La formació política basa la seva candidatura en els pilars de seguretat, neteja, economia i llibertats, tal com ha explicat Parera, qui vol fugir de les “limitacions” que, diu, hi ha ara a Barcelona i que l’han empès a la “destrucció”. “Un pla enfocat en la recuperació econòmica de la ciutat i dels nostres carrers, que, malauradament, avui estan en mans dels delinqüents“, ha afegit la líder de Valents.

“Des del govern, som imparables”

Parera ha assegurat que si Valents arriba a governar, compliran amb tot el que proposen. “Ja ho estem fent ara en les nostres propostes des de l’oposició”, ha dit Parera, posant d’exemple el plantejament que ha fet la formació d’enderrocar Can Vies: “És una proposta valenta”. “Des de l’oposició podem fer coses, però des del govern som imparables”, ha sentenciat la presidenta del grup municipal.