Can Vies

El Grup Municipal de Valents exigirà responsabilitats a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el PSC per una festa de matinada a Can Vies i que “ha causat greus molèsties als veïns de Sants“. Segons la presidenta, Eva Parera, “mentre que als empresaris i hostalers no se’ls deixa respirar amb impostos i mesures restrictives per horaris i aforaments, amb sancions desorbitades, als ocupes se’ls concedeixen tots els privilegis i barra lliure d’infraccions“.

En una nota de premsa, Parera recorda també que aquest edifici comporta “un perill de seguretat“. “Recordem que el 2014 es va iniciar el procés d’enderrocament i, davant les pressions dels antisistema, el llavors alcalde Trias va deixar l’enderrocament a mitges. L’Ajuntament ha de ser conscient que Can Vies és un edifici en ruïnes, que comporta un perill de seguretat”, ha insistit la líder del partit.

En aquest sentit, Eva Parera també reclama que l’Ajuntament presenti els estudis de seguretat de Can Vies on se celebren festes il·legals i es pregunta: “En el cas de produir-se algun incident, qui n’assumirà la responsabilitat?”.

Incidents amb la Guàrdia Urbana

Valents també ha volgut recordar l’incident que es va produir a les festes de Sants 2022 quan, assegura la formació, “un membre del partit d’Ada Colau va dir als antiavalots de la Guàrdia Urbana que no eren benvinguts a les festes del barri.” Per això, Eva Parera ha volgut recordar que “Barcelona necessita més Guàrdia Urbana i menys polítics sectaris“.